Mijn ervaringen ( wonderen )met reiki

Ik ben begonnen met mensen te behandelen,direkt nadat ik mijn eerste graad had gehaald je wordt namelijk aangemoedigd om zo veel mogelijk te behandelen .

Mijn eerste behandeling gaf ik aan mijn vrouw,toen ik met haar behandeling begon en ik met de derde hoofd positie bezig was toen viel ze al in slaap en na de behandeling voelde ze zich heel erg ontspannen.

Daarna kreeg ik via de dart club waar ik was ook een vrouw te behandelen die veel last van haar rug had en die al een aantal jaren alleen maar op slofjes kon lopen ze had ook een aantal operaties aan haar rug gehad maar toch bleef het een probleem voor haar,

Ik heb haar toen voorgesteld om een aantal behandelingen te geven en aan de hand daarvan eventueel door te gaan.

Na ongeveer 10 behandelingen belde ze mij een keer op een zondag middag ze zei henk ik moet je wat vertellen, ik kan sinds een aantal dagen weer gewone schoenen dragen en ik ben je daar erg dankbaar voor.

Ze vertelde dat ze ook haar dochter had gebeld en dat ze even later was gekomen en met tranen in haar ogen naar haar had gekeken dat ze weer op schoenen liep.

Mijn volgende klant was een goede vriendin van ons die in de zorg werkte en een behoorlijke pees ontsteking had in haar linkerschouder.

We waren een keer bij haar op visite toen ze vroeg of ik daar misschien iets aan kon doen,

Ik legde mijn handen op haar schouder en even later moest ik ze weghalen,omdat het te pijnlijk was daarna hield ik iets afstand en was het voor haar dragelijk.

De huisarts had al allerlei dingen geprobeerd met pijnstillers en fysiotherapie maar niets hielp.

Als laatste hulpmiddel stelde de dokter voor om een aantal injecties te proberen,maar hier heeft ze gelukkig van afgezien.

Ik stelde voor om zo snel mogelijk met behandelen te beginnen,na een aantal weken kon ik al de handen volledig op de schouder te leggen ook haar bewegingen werden al iets soepeler.

Ook kon ze al weer meer dingen doen met haar schouder,op een gegeven kon ze zelf haar jas weer aan doen en kreeg ze steeds meer kracht en soepelheid in de schouder en arm

Ook de pijn werd langzaam minder en kon ze zelfs al weer op de arm liggen tijdens het slapen

Geestelijk ging ze ook behoorlijk vooruit want het is natuurlijk niet alleen lichamelijk waar je last hebt,dus krijg je naar mate de pijn minder werd ook in je hoofd een behoorlijke duw in positieve zin.

De verbetering ging steeds sneller en na ongeveer 40 behandelingen had ze totaal geen pijn meer aan de schouder, en besloten we om geen wekelijkse behandelingen meer te doen maar om de twee weken een behandeling te geven want ze zei ieder keer als ik een behandeling krijg is mijn hoofd volledig leeg en denk ik totaal nergens meer aan maar het motiveert me enorm.

Het heeft ons veel moeite en tijd gekost maar het is het waard geweest want zonder medicijnen en injecties is ze nu helemaal van haar klachten af.

 

In die zelfde periode kwam haar dochter bij mij voor behandelingen aan haar heupen ze was namelijk zwanger van haar tweede kindje.

Met haar eerste zwangerschap had ze ongeveer 5 maanden in een rolstoel gezeten ook door problemen met haar heupen .

Ik begon met haar te behandelen toen ze ongeveer 18 weken in verwachting was,het vreemde was altijd een of twee dagen na de behandelingen kon ze eigenlijk gewoon bewegen en lopen zonder in de rolstoel te zitten en dit kon ze volhouden tot de volgende behandeling,soms had ze wel een terugval maar gemiddeld heeft ze de hele zwangerschap redelijk goed kunnen lopen en haar pijn werd gewoon veel minder.

Een aantal behandelingen later had ik een gevoel dat ik contact had met de baby tijdens de handopleggingen ik wist toen al wat het zou worden ik sprak er later met haar over de ervaringen die ik had gevoeld. Ik vertelde haar dat ik al wist wat het zou worden haar nieuwsgierigheid was gewekt en ze vroeg mij of ik het wilde vertellen,toen heb ik gezegd dat ik het in een brief zou schrijven en deze aan haar zou geven als het kindje was geboren ze vond het in eerste instantie niet leuk natuurlijk.

Op een gegeven moment moest ze nog ongeveer twee weken  en kwam ze voor een behandeling en ik zat haar toen aan te kijken en zei toen tegen haar dat dit voorlopig haar laatste behandeling zou zijn voor de bevalling en in het volgend werd hun zoon geboren.

Later zijn we op kraam visite geweest en heb ik haar de brief gegeven die ik toen in de twintigste week had geschreven.

Dit is dus een van de wondertjes die ik heb meegemaakt,maar ook een van de belevingen die mij voor altijd bij blijft.

Er valt mij wel een aantal dingen op tijdens de behandelingen dat er niet een het zelfde is iedere keer zijn er wel andere sensaties en of belevingen

Ook werd ik een keer gevraagd om de behandeling andersom te gaan doen want ze merkte van de behandeling niets omdat ze direkt al in slaap viel,dus ben ik bij haar benen begonnen en kon ze de hele behandeling voelen,toen we klaar waren met de behandeling vroeg ik haar wat ze er van vond toen zij ze doe de volgende keer maar weer op de gewone manier want dan ben ik nadien veel beter ontspannen.

Zij valt zo diep in slaap dat ze zeker vijf minuten nodig heeft om weer wakker te worden en daarna om te draaien voor het vervolg van de behandeling.

Ze zegt altijd ik heb een gevoel dat ik eigenlijk  al een hele nacht heb geslapen ,het liefst wil ze gewoon doorslapen en zegt ze je moet me gewoon laten slapen en morgen weer wakker maken.

Behandelingen voor migraine

Ik heb iemand in behandeling voor migraine deze vrouw gebruikte 3 tabletten per dag.

Ze heeft na vier behandelingen van een uur nu al geen medicijnen meer nodig                        

           Wat kun je behandelen met reiki.

 

Je kunt met reiki alles behandelen van mens en dier tot zelfs de aarde als je dat zou willen.

Hoe werkt dat je kunt bv als je een mens op afstand wilt behandelen

je begint je deze persoon in je gedachten voor je te zien,hierbij spreek je een wens uit dien betrekking heeft op deze persoon,dan heb je eigenlijk geestelijk al contact met deze persoon daarna begin je met de  drie symbolen de eerste die we gebruiken is het Healing symbool deze teken je voor je in de lucht dan spreek je de affirmatie drie keer uit,vervolgens teken  je het krachtsymbool in de lucht en spreek je de affirmatie uit en tot slot het afstand symbool en spreek je weer de bijbehorende affirmatie uit en dan kun je deze persoon behandelen ook al is hij/zij aan de andere kant van de wereld,nu  kun je aan de behandeling beginnen.