Reiki informatie,

Om Reiki te kunnen geven moet men ingewijd worden door een Reikimaster dit gebeurd door inwijdingen in drie graden, Daarna stroomt de energie voelbaar door het lichaam dit voelt men als warmte.

Een behandeling gebeurt door handoplegging op bepaalde plaatsen op het lichaam ook hoeft men er geen kleding voor uit te doen de energie gaat door alle kleding heen de behandelde voelt tijdens de behandeling ook deze warmte. Tegelijk wordt men heel ontspannen en rustig

Reiki betekent eigenlijk universele levensenergie en voorziet ieder levend wezen zowel mens en dier van de nodige energie.

Deze energie kan ook klachten die een mens met zich meedraagt verlichten en/of genezen.

Alle klachten die men heeft kunnen worden behandeld,de behandeling gebeurt door middel van handoplegging op bepaalde plaatsen op het lichaam,tijden de behandeling is het eerste wat opvalt dat men er super ontspannen van wordt maar ook de lichamelijke en geestelijke klachten worden eigenlijk direct verminderd en na een aantal behandelingen verdwijnen, misschien denkt u nu wel dat zal wel een praatje zijn,welnu bij deze nodig ik u uit voor een persoonlijk gesprek en eventueel daaropvolgend een behandeling.

Ik zou nog veel meer dingen kunnen opschrijven.

Voelen aan den lijve is veel beter.

Tot ziens